Znate li što Ceca koja je s puškom u ruci marširala porušenim Vukovarom misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezine pjesme?

Vidi originalni članak
Dapače, jako je popularna, posebno među mlađim naraštajem. No, znate li vi tko je ta žena? I zašto slušajući nju i zdušno pjevajući njezine pjesme pogađate u srce sve žrtve Domovinskog rata?

Ceca je žena jednog od najvećih zločinaca tijekom Domovinskog rata, Arkana, i osoba koja je sa puškom u ruci 18.11."marširala" porušenim Vukovarom u četničkoj odori sa masom pijanih četnika. Iako je bio zločinac, mafijaš, Ceca je uvijek stajala na njegovoj strani. Na traženje isprike za ratne zločine Arkana u BiH i Hrvatskoj odgovorila je: "Moj pokojni muž nije zločinac. Arkan je čovjek kojeg sam istinski voljela, divan, nježan, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije; za srbijanski narod je heroj".
Iako će mnogi reći kako glazba nema veze s ratom i politikom... Imaju pjevači. Posebno Ceca. A što Ceca misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezinu glazbu? Jednom prilikom dala vam je do znanja: "Da sam znala da će hrvatska deca ovako da slušaju moje hitove nebi nikad ni počela da pevam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

dnevno.hr

Vezani članci