U ovoj zemlji je najveći problem biti HRVAT

Vidi originalni članak
Nikada nikoga nismo uvrijedili niti smo ikada pozivali na nekakvu mržnju. Ali , u ovoj zemlji je najveći problem biti HRVAT.

Pitate se zašto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa evo stranica Imocki crnjaci je blokirana na mjesec dana radi pjesme Čavoglave koja je puštena na trgu Tina Ujevića u Imockome kada se proslavljala pobjeda naše reprezentacije protiv Rusije. I sada radi spornog videozapisa koji je Facebook okarakterizirao vjerovatno kao video koji se krši s nekakvim njegovim pravilima stranica je blokirana na mjesec dana. Ja se pitam zašto ste mi uskratili san da objavim mali milijun slika naših navijača koje su mi pristizale u inbox te da objavim status „Hrvatska je u finalu svjetskog prvenstva" ??

Zašto ste mi uskratili da se i ja s njima svima veselim ?? Zašto ste mi uskratili da i dalje donosim sreću i veselje u skoro 70 000 domova ?? Zašto ste mi zabranili da objavim sliku s Rebića strane ? Zašto ste mi zabranili da objavim malog Imoćanina s nepune 3 godine kako pjeva navijačke pjesme ?

Ja se unaprijed ispričavam svima koji cijelo vrijeme šalju svoje vrijedne poruke i slike ali mi ih jednostavno ne možemo objavljivat. Samo ću ponovit: U NAS JE NAJGORE BITI HRVAT.

Urednica Imockih crnjaka : Ivana

Vezani članci