VIDEO  Snijeg zatrpao München i okolicu, obustavljen javni promet, otkazani letovi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zima je u Njemačku stigla na velika vrata. Sjever zemlje se probudio okovan ledom, a na jugu, na područje Bavarske u vrlo kratkom vremenu palo je 20-ak centimetara snijega. Najavljen je i nastavak snježnih padalina, piše Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilne snježne padaline dovele su do značajnih poteškoća u prometu u Bavarskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zračne luke u Münchenu su obustavile letove, a došlo je i do prekida u željezničkom prometu jer je zaustavljen međugradski promet na širem području Münchena.

Policija u Münchenu savjetuje građanima da ne izlaze s autima na cestu osim u slučaju prijeke potrebe. Svi automobili trebaju biti opremljeni zimskim gumama, a vozači trebaju prilagoditi brzinu vožnje i paziti na razmak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S obzirom na obilne snježne padaline, stanje u prometu je ‘iznimno zahtjevno‘, a zimske službe daju sve od sebe da očiste prometnice. No to je vrlo teško iz snijeg koji konstantno pada, prenosi Jutarnji.

Snijeg zatrpao München

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog stalnog snježnog kaosa diljem Bavarske - a posebno u Münchenu - otkazana je nogometna utakmica između Bayerna i Union Berlina, Utakmica je bila na rasporedu ove subote u 15.30 sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U Münchenu je ukinut sav lokalni javni prijevoz osim podzemne željeznice. Zbog obilnog snijega vozila za čišćenje snijega su na cestama, dok autobusi i tramvaji stoje.

Snijeg zatrpao München

Očekuje se da će letovi u zračnoj luci München biti obustavljeni najmanje do 12 sati zbog jakih snježnih padalina. Do sada je otkazano između 320 i 760 planiranih letova.

Prognostičari su najavili nove padaline, a moglo bi pasti čak 25 cm novog snijega.

Vezani članci