Nestanak malezijskog zrakoplova nije bio slučajan, bio je pomno isplaniran!

Vidi originalni članak
Nestanak malezijskog zrakoplova MH370 bio je pomno isplaniran i nimalo slučajan. Tvrde to u svojoj knjizi novozelandski autori Ewan Wilson, pilot na komercijalnim letovima i Geoff Tylor, novinar "Waikito Timesa".

Wilson je kazao, prenosi "Daily Mail", kako će njihov zaključak u knjizi 'Laku noć Malezija 370: Istina o nestanku na letu 370' šokirati sve one koji putuju zrakoplovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Po prvi puta predstavljamo detaljnu analizu cijelog leta, nevjerojatnu rutu kojom je letio a koja je razlog zbog čega se vjeruje da se zrakoplov srušio u Indijski ocean', kazao je Wilson.

Knjiga počinje u Kuala Lumpuru, 8. ožujka, na aerodromu s kojeg je 239 putnika i članova posade poletjelo prema Pekingu.

Wilson, koji je bio predsjednik uprave dviju avionskih kompanija i stručnjak je za sigurnost u prometu, kazao je kako su detaljno analizirali svaki dokaz kao i različite scenarije te da su sustavom eliminacije došli do 'šokantnih i nevjerojatnih zaključaka'.

Autori knjige u Maleziji su razgovarali sa svim nadležnim institucijama te članovima obitelji pilota koji je upravljao avionom na letu MH370, Zaharie Ahmad Shah. Taylor tvrdi kako je i više nego očito da vlasti u Maleziji ne žele reći istinu o nestanku letjelice za kojim se traga više od tri mjeseca.

'Nestanak nije bio slučajan, bio je pomno isplaniran i nije se smio dogoditi', poručuju autori koji su predložili uvođenje sustava u zrakoplove kako bi se oni mogli pratiti u svakom trenutku.

Vezani članci