Polnoćke u Sarajevu, Banjoj Luci i Mostaru

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Sarajevo
Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić predslavit će u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, 24. prosinca Božićno bdijenje - misu Polnoćku s početkom u 24 sata.

Na dan Božića, 25. prosinca svečanu Misu s početkom u 10,30 sati predvodit će kardinal Puljić također u sarajevskoj katedrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banja Luka
Misu Polnoćku u Banjoj Luci predvodit će biskup banjolučki mons. dr. Franjo Komarica, a održat će se banjolučkoj katedrali sv. Bonaventure 24. prosinca s početkom u 24 sata. Na dan Božića, 25. prosinca svečanu Misu s početkom u 10 sati predvodit će biskup Komarica također u banjolučkoj katedrali.

Na Novu godinu, kada Crkva slavi svetkovinu Marije Bogorodice i obilježava Dan mira, 1. siječnja 2012., s početkom u 10 sati biskup Komarica će predslaviti Misu u samostanskoj crkvi otaca trapista posvećenoj Uznesenju Marijinu u Banjoj Luci, prenosi Fena.

Mostar
MIsu Polnoćku u Mostaru predvodit će biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. dr. Ratko Perić. Polnoćka će se održati u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve s početkom u 24 sata.

Na dan Božića, 25. prosinca svečanu Misu s početkom u 11 sati predslavit će biskup Perić također u mostarskoj katedrali.

Biskup Perić će predslaviti u katedrali i Misu zahvalnicu, 31. prosinca s početkom u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Novu godinu povodom svetkovine Marije Bogorodice i obilježavanja Dan mira, 1. siječnja 2012., biskup Perić će predslavit će Misu u mostarskoj katedrali s početkom u 11 sati.

radiosarajevo.ba

Vezani članci