FOTO  Hrvati u Nizozemskoj proslavili svog nebeskog zaštitnika sv. Nikolu Tavelića

Vidi originalni članak
...koju su s temom TAVELIĆEVO - TRODNEVNICA od 14.- 16. studeni 2013 predvodili fra Niko Petonjić,i fra Željko Nikolić .

Četvrtak, 14. studenog : Prvi Dan -sveta misa u Rotterdamu u 19.00 sati. Sveto misno slavlje predvodio je fra Niko Petonjić, župnik u Sivši-Usora.(pod svetom misom blagoslov djece)
Petak, 15.studenog : Drugi Dan -sveta misa u Rotterdamu u 19.00 sati Sveto misno slavlje predvodio je fra Željko Nikolić, župni vikar u Sivši-Usora.(pod svetom misom blagoslov mladeži)
Subota, 16. studenog: Treći Dan -sveta misa u Rotterdamu u 19.00 sati Sveto misno slavlje predvodio je fra Željko Nikolić, župni vikar u Sivši-Usora.(pod svetom misom blagoslov obitelji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17.studenog: Sv. misa u 13.00 sati - Proslava sv.Nikole Tavelić Ovo sveto misno slavlje u roterdamskoj katedrali sv. Lovre i sv. Elizabete predvodio je fra Niko Petonjić,župnik u Sivši-Usora.
Hrvati pristigli iz različitih dijelova Nizozemske tijekom svih dana ispunjavali su roterdamsku katedralu .Pored župljana i gostiju iz domovine svećanom misnom slavlju nazoćili su i predstavnici
Veleposlanstva Republike Hrvatske u Kraljevini Nizozemskoj :veleposlanica
mr. sci. Vesela Mrđen Korać, predstavnik Ambasade Bosne i Hercegovine u Kraljevini Nizozemskoj :ambasador Ahmet Halilović. te drugi gosti iz političkog i gospodarskog života u Kraljevini Nizozemskoj .
Nakon misnog slavlja nastavljeno je zajedničko druženje u kantini roterdamske katedrale uz glazbu i domaće delicije .Kao i mnogo puta prije tako i ovaj put fra Juro Tokalić zajedno sa svojim župljanima besprijekorno su organizirali proslavu HKŽ sv. Nikole Tavelića u Nizozemskoj.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci