Evo što vjernici iz Međugorja kažu na vijest o priznanju ukazanja do kraja godine

Vidi originalni članak
Priznat će se vjerojatno prvih sedam ukazanja što je predložila komisija kardinala Ruinija.

Vatikan još razmišlja, no vjernici ne dvoje da su se ukazanja u Međugorju dogodila. Sudeći prema riječima Pape Franje od prije svega tri mjeseca to se još nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Preferiram Gospu Majku, našu majku, a ne Gospu šeficu telegrafskog ureda koja svakog dana upućuje poruku, to nije Isusova Majka. I ta navodna ukazanja nemaju vrijednost'', rekao je papa Franjo u svibnju 2017.

Sve one koji već više od tri desetljeća u Međugorju pronalaze vjeru i utjehu, ova posljednja najava, da bi se prvih sedam ukazanja ipak mogla priznati veseli, no kažu, zapravo se ništa neće promijeniti. U Gospine moći uvjerila se i gospođa Ruža.

''Imala sam osobito oca bolesna, bolnica ga je otpustila u Livnu, i rekli su da nema od njega ništa. Ali on je poslije šest godina živio, ja sam njemu donijela trave odavde'', rekla je Ruža.

Da će boravak nadbiskupa Hossera u Međugorju ubrzati priznanje nadaju se mnogi. A to će Međugorju, vjeruju, donijeti samo dobro.

''Sigurno hoće, sigurno će osjetljivost biti veća'', kaže Igor. ''Nikad nije kasno, Gospa ima zadnju riječ'', kaže Tihomir. Uz molitvu će kažu dočekati odluku - kakva god ona bila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

dnevnik.hr

Vezani članci