VIDEO  Slaven Raguž: Ne kritiziram čovjeka, nego politiku koju zastupa

Vidi originalni članak
Čovjek koji iza svojih tvrdnji uvijek nastoji imati argumente, govorio je o svojim političkim početcima i aktualnoj situaciji.

"Moj politički angažman utemeljen je prije svega na vraćanju duga Hrvatskim braniteljima". Na prvom zasjedanju HNS-a nije mi dopušteno govoriti, poslije dolazi do ideološkog razlaza s HDZ-om 1990, te sa svojim istomišljenicima osnivam Hrvatsku Republikansu Stranku. Politiku prakticiram na način da ne gledam čovjeka, nego politiku koju zastupa", ističe Raguž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također tvrdi da je gradnja Pelješkog mosta u interesu BiH te kako će se na taj način pomoći lokalnom stanovništvu u Neumu. Bakir Izetbegović i Željko Komšić svojim ponašanjem i svojom retorikom najviše pomažu Draganu Čoviću, smatra.

A ni sam Raguž kao oporbeni političar nije uvijek bio miljenik medija, ovisno čijih i ovisno o čemu je progovarao. "I ja sam bio žrtva takvih medija, te nisam pristajao davati izjave ako nisu uživo, u dnevniku FTV-a, umontirali su mi nešto što nisam rekao". Nije istina da su Hrvati bespomoćni, za prostor se treba izboriti, dodaje.

Emisiju u cijelosti pogledajte u video prilogu.

Vezani članci