SDA: Lagumdžija dokazao da je spreman na sve samo da zataška vlastiti kriminal

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

To je, naravno, notorna laž u režiji i stilu velikog vožda Lagumdžije, navodi se u priopćenju Stranke demokratske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stranka demokratske akcije ne smatra da se radi o montiranoj aferi, već o zakonitim postupcima u povodu osnovane sumnje da su kadrovi SDP-a tražili više milijuna KM od jedne od najuspješnijih bh. kompanija. Kao što je poznato, riječ je o eminentnoj kompaniji ASA Group i dozvoli za gradnju njihovog poslovnog objekta na teritoriji Općine Novi Grad u vrijeme kada je na čelu općinske administracije bio potpredsjednik SDP-a i desna ruka Zlatka Lagumdžije Damir Hadžić. Potpuno je nejasno, pa i sumnjivo, kako je došlo do obustave ovog postupka, posebno na kantonalnoj razini. Javnost i dalje očekuje i vjeruje da će sve okolnosti afere Reket biti ispitane i utvrđene. Pričom o navodno montiranom procesu, Zlatko Lagumdžija je objelodanio istinske razloge i namjere da pod svoju političku kontrolu stavi policiju i pravosuđe, unatoč protivljenju relevatnih institucija i eksperata", stoji u priopćenju SDA.

SDA nadalje navodi da "napokon su, nakon dvanaestogodišnje potpune kontorle nekih javnih servisa, Zlatko Lagumdžija i njegovi partijski poslušnici pokazali svoje pravo lice i namjere njihovog „zalaganja i borbe" za „državu i čovjeka"!"

"Vođen osobnim interesom da zataška vlastiti kriminal i zaštiti sebi bliske kriminalce, Lagumdžija je pokazao da je spreman na sve, pa i destrukciju države i njenih institucija, što potvrđuju i njegovi sporaztumi s Draganom Čovićem o uspostavi trećeg entiteta s Mostarom kao hrvatskim stolnim gradom, te sa Miloradom Dodikom o vraćanju nadležnosti države na entitete što znači i destrukciju Bosne i Hercegovine", navodi se na kraju priopćenja SDA.

Vezani članci