FOTO   Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio OO HDZ-a BiH u ŽZH

Vidi originalni članak

Predsjednika Čovića u Ljubuškom je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Ljubuški Ante Mišetić i predsjednik ŽO HDZ BiH ŽZH i načelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić. Predsjednik općinskog odbora Mišetić sa članovima općinskog odbora, zaželio je dobrodošlicu predsjedniku Čoviću, te ga upoznao s dosadašnjim radom općinske organizacije kojoj je on na čelu i sa svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH Ljubuški. Na sastanku je bilo govora i o političkoj situaciji u općini, gdje je poseban naglasak stavljen na pripreme za listopadske lokalne izbore, projektima, gospodarstvu, ekonomskoj situaciji, te svim ostalim temama važnim za stanovništvo Ljubuškog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je posjet OO HDZ-a BiH Grude na čelu s predsjednikom OO Ivanom Lekom. Predsjednik općinskog odbora Leko, zaželio je dobrodošlicu predsjedniku Čoviću, te ga upoznao s dosadašnjim radom i svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ BiH Grude. Između ostalog, govorilo se i o političkoj situaciji u općini s naglaskom na pripreme za listopadske lokalne izbore.

Predsjednika Čovića sa stanjem u Općini s naglaskom na projekte, gospodarstvo, mogućnostima zapošljavanja, te svim ostalim temama usko vezanim za ovu lokalnu zajednicu upoznali su načelnik Ljubo Grizelj i predsjednik Općinskog vijeća Draženko Vranješ. Na sastanku se razgovaralo i o aktualnim infrastrukturnim projektima na području Gruda, domaćini su se u svojim izlaganjima dotaknuli nekih aktualnih projekata i eventualnih problema. Dogovorena je još dinamičnija suradnji s višim razinama vlasti u cilju rješavanja eventualnih problema.
Nakon Gruda, predsjednik Čović se uputio u Posušje, te održao sastanak s načelnikom općine Posušje, Brankom Bagom i članovima OO HDZ-a BiH Posušje. Načelnik Bago izvjestio je predsjednika Čovića o trenutnoj situaciji, projektima i infrastrukturnim ulaganjima koji su aktualni, posebna tema bila je priprema za predstojeće lokalne izbore. Svi nazočni za predsjednika Čovića imali brojna pitanja i komentare.

Posljednja stanica posjete Županiji Zapadnohercegovačkoj, bio je Široki Brijeg. Predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića dočekao je predsjednik GO HDZ-a BiH Široki Brijeg Miro Kraljević s ostalim članovima odbora. Na sastanku se razgovaralo o aktualnim projektima na području Širokog Brijega, gdje su se domaćini u svojim izlaganjima dotaknuli nekih projekata i eventualnih problema vezanih za njih. Zaključeno je kako se posebna skrb treba voditi o mladima i njihovoj budućnosti na ovim prostorima, gospodarstvu i problemima branitelja.

Predsjednik Čović se osvrnuo na rad općinskih odbora koje je posjetio, te se ovim sastancima želio upoznati sa stanjem u Ljubuškom, Grudama, Posušju i Širokom Brijegu i čuti probleme s kojima se susreće stanovništvo ovih općina. Drugi razlog posjete su lokalni izbori. Kazano je kako je HDZ BiH predvodnica koja će uz Hrvatski narodni sabor motivirati i sve druge stranke na zajednički nastup kako bi se pokrenula BiH i unaprijedio životni standard.

 

Vezani članci