Kerum ljudima iz Vrimena poručio da se napuše ku...

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Da gradonačelnik Splita Željko Kerum u zadnje vrijeme očito sve teže kontrolira svoj bijes, a još teže bira riječi kojima izražava svoje neslaganje s drugima, uvjerio se fotoreporter tjednika Vrime Stipe Marinović.

Nakon gubitka većineKerum: Političari su roba koju se jeftino može kupiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je fotoreporter ugledao Keruma kako s društvom sjedi na terasi jednog kafića na Rivi, prišao je splitskom gradonačelniku i upitao ga smije li ga fotografirati. Nakon što je rekao da radi u tjedniku Vrime, Kerum je počeo s vrijeđanjem:

''S time ti gazda i glavni urednik mogu obrisati guzicu. Reci im da se mogu napušiti ku...'', živčano je odgovorio Kerum, uz dodatak da sada to objavi. Društvo koje je sjedilo s Kerumom na njegov ispad samo se nasmijalo.

Trenutni vlasnik Vrimena Vincenco Blagaić rekao je za Danas.hr kako smatra da vulgarna poruka nije bila upućena njemu, nego uredništvu i redakciji Vrimena, jer, tvrdi, on nema nikakve veze s tekstovima koji se pišu o Kerumu.

Podsjetimo, Kerum je 'puknuo' i tijekom Croatia Boat Showa, te je Blagaiću zabranio korištenje Rive, a ujedno je i tijekom otvaranja CBS-a u svom poznatom stilu javno komentirao i predsjednika splitskog HDZ-a Duju Marasovića:

''Ne moš' više trpit tog kretena'', rekao je splitski gradonačelnik pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni urednik Vrimena Mate Prlić, koji je za Danas.hr ujedno ispričao što je njegov fotoreporter sve proživio u ponedjeljak, rekao je da Kerum ''pojava koja se može analizirati''.

''Ja stvarno ne znam što on želi postići takvim izjavama. Možda na taj način skreće pozornost s nekih drugih tema i događanja'', zaključio je Prlić za Danas.hr.

Vezani članci