U 30. godini života preminuo omiljeni mostarski trener Marko Nakić 'Zigi'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Samo mjesec dana nakon  što mu je dijagnosticirana leukemija, u 30. godini života preminuo je omiljeni fitness trener iz Nove Bile, koji je živio i radio u Mostaru, Marko Nakić 'Zigi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao trener je radio u brojnim mostarskim klubovima, ali i u teretani Arena Centra, te u Univerzalnoj sportskoj školi 'Sport Talent'. Mladi Nakić bio je magistar fizičke kulture i profesor TZK, a također je radio i kao privatni trener te kao kondicijski trener s nogometašima.

Svi koji su poznavali mladog trenera o njemu samo imaju riječi hvale i spominju ga kao vedrog i nasmijanom momka.

Od njega se danas na društvenim mrežama opraštaju i sportski klubovi.

Tako su iz HKK Zrinjski napisali:

"S velikom tugom i boli sve nas je zatekla vijest o preranoj smrti velikog prijatelja i dobrog čovjeka Marka Nakića Zigija. Košarkaši klub Zrinjski Mostar ovim putem izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima našeg Zigija. Počivao u miru Božjem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Univerzalne sportske škole 'Sport Talent' zahvalili su svom tereneru na svemu.

"Hvala ti na svemu što si učinio za ovaj grad, za djecu ovog grada i za našu školu. Počivaj u miru. Zauvijek tvoj Sport Talent", napisali su.

Legenda mostarskog nogometa i trener u NK Mostar Sejo Rebac ostao je zatečen preranim odlaskom Marka Nakića.

"Skamenila me je vijest da si nas napustio. Dragi bracuka, dragi prijatelju. Generacije dječaka koje si sportski odgojio, čuvat će sjećanje na tebe i tvoj dragi lik. .Naravno ni mi tvoje kolege treneri nećemo dozvoliti da sjećanja izblijede. Pokoj ti lijepoj duši, počivao u miru", napisao je Sejo Rebac.

Više detalja o sahrani pokojnog Zigija može se naći OVDJE.

Vezani članci