Srdenjoškolci biraju predstavnike, Mostar ne

Vidi originalni članak
..., većina Mostaraca misli da je najveći problem u gradu nemogućnost zapošljavanja nakon završetka srednjih škola kao i fakulteta.

Mreža vijeća/učenika Hercegovačko - neretvanske županije i Zapadnohercegovačka županija, održala je trodnevni trening za predsjednike vijeća/savjeta učenika čiji je cilj bio razvoj i povezivanje svih vijeća na području županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudionici treninga su predstavnici srednjih škola i sa hrvatskog i bosanskog nastavnog plana programa koji zajedničkim radom teže ka promjenama u školi i u cjelokupnoj zajednici.

Srednjoškolci su na ovom seminaru imali priliku da glasaju za učenike koji će ih predstavljati tj. rukovodstvo, što stanovnici našeg grada nemaju priliku već 8 godina.

Također, srednjoškolci su sa seminara otišli svjesni da su upravo oni promjena koja je potrebna našem gradu i nastojat će u sljedećoj školskoj godini sprovesti sve isplanirane aktivnosti koje će doprinjeti kako poboljšanju srednjoškolskog obrazovanja tako i svijesti mladih u Mostaru.

Organizator treninga je Omladinski Komunikativni Centar i ACED iz Banja Luke koji trening sprovode u sklopu projekta „Razvoj Mreža vijeća/savjeta učenika".

Vezani članci