Održane Jaffa Igre bez granica u Mostaru

Vidi originalni članak

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana u petak u sportskoj dvorani osnovne škole „S.S.Kranjčević”u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na natjecanju je sudjelovalo 560 mališana iz Mostara. Samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetitelja.

Predvođeni izbornicima, mališani su se takmičili u 5 zabavnih disciplina u 4 dobne grupe, a pred navijačima, roditeljima, prijateljima i drugarima, pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu.

Osim osnovaca i djece iz vrtića i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupili su i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Mostara, iz udruženja „Udruga za Down sindrom-Mostar”, kome je na kraju manifestacije doniran dio sredstava.

Prema riječima koordinatora ovog putujećeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile očekivanja, te premašile sve granice posjećenosti.

„Moram reći da igre iz grada u grad postaju sve posjećenije i zanimljivije. Zaista smo oduševljeni odzivom mališana iz Mostara, te moram napomenuti da smo ovaj put imali 560 natjecatelja osnovnoškolskog uzrasta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je čast i zadovoljstvo vidjeti toliki broj razigrane i sretne djece. Mostar će sigurno biti na našoj mapi i sljedeće godine”, izjavila je Željka Gajić.

Na samom kraju ove manifestacije, proglašeni su pobjednici za svaku dobnu grupu. 

"Sljedeća stanica ovog putujućeg karavana je Sarajevo, a nakon Sarajeva očekuju nas i finalne igre tekuće godine i to u Banja Luci."

Sve informacije i detalje vezane za ovu manifestaciju možete pratiti i na službenoj stranici www.igrebezgranica.ba.

Vezani članci