Mostarski ‘Zimski grad’ ove godine ide do ‘Musale’

Vidi originalni članak

Pripreme za zimski grad “Winterville” u Mostaru u punom su jeku. Kako se najavljuje, drugi put za redom mostarski ‘Zimski grad’ biti će smješten na popularnoj ‘Šetnici’, a kako najavljuje gradonačelnik Mostara istovremeno će biti ‘produžen’ sve do Trga Musala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji program

Kako je najavio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, uskoro bi trebao biti završen program manifestacije, a još uvijek se pregovara sa izvođačima koji bi Mostarce trebali zabavljati u novogodišnjoj noći.

-Projekt je daleko veći i bolji nego prethodne godine. Imat ćemo više kućica, klizalište, sve će se proširiti do Musale. Mislim da će i građani biti zadovoljni projektom i programom – najavio je gradonačelnik Ljubo Bešlić za Pogled.ba.

Također Bešlić je rekao kako je Grad Mostar zatražio dodatna sredstva od Vlade Federacije, te kako i od toga odgovora ovisi mnogo toga.

Sve ovisi o novcu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naravno, sve ovisi o tome koliko ćemo novca imati na raspolaganju. Ako je Sarajevo moglo dobiti sredstva za organiziranje dočeka na otvorenom, onda ne vidim zašto ne bi mogao i Mostar. Još uvijek pregovaramo sa izvođačima i isključivo od financija ovisi koga ćemo dovesti. Očekujemo da ćemo uskoro riješiti i to pitanje – poručio je je Bešlić.

Što se samog ‘otvorenog’ dočeka nove godine tiče taj događaj bi, kao i prošle godine, trebao biti organiziran na prostoru uz Gimnaziju na Španjolskom trgu te očekuje kako će novogodišnja fešta biti znatno veća nego je to bio slučaj prethodne godine.

Vezani članci