Mostar: Grad zapošljava osam službenika

Vidi originalni članak

Grad Mostar objavio je natječaj za zapošljavanje osam službenika. Grad tako traži načelnike Odjela za financije i nekretnine te Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebni uvjeti za zapošljavanje su visokoškolska diplFma, najmanje pet godina radnog staža ostvarenog na poslovima struke nakon završenog fakulteta te poznavanje rada na računalu.

Služba za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice u potrazi je za stručnim savjetnikom za stambene poslove.
Za tu poziciju potreban je fakultet pravne ili upravne struke, najmanje tri godine radnog staža i rad na računalu.

Službi za katastar potrebna su četiri stručna suradnika, i to dva za katastar nekretnina i dva za digitalni katastar.

Osim završenog fakulteta geodezije, pri zapošljavanju potrebna je najmanje jedna godina radnog staža ostvarenog na poslovima struke, potom položen stručni geodetski ispit i poznavanje rada na računalu.

Stručnog suradnika za urbani mobilijar i dekoraciju traži i Služba za komunalne poslove i okoliš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suradnik treba imati završen fakultet građevinske ili arhitektonske struke, poznavati rad na računalu i imati najmanje jednu godinu radnog iskustva.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti u roku od 15 dana od objave javnog natječaja u 'Službenim novinama Federacije BiH', objavljeno je u utorak na stranicama Službe za zapošljavanje.

Vezani članci