Kako zakupiti kućicu u mostarskom ‘Zimskom gradu’?

Vidi originalni članak

Grad Mostar ubrzano se priprema za još jedan zimski ‘Winterville’ . Organizatori su najavili kako će ove godine mostarski Zimski grad biti jedna velika pozornica na potezu od Musale i Korza do Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače oživljena nastupima plesnih skupina, glazbenika, akrobata i klaunova. Neizostavni dio cijele zimske atmosfere biti će kućice koje će Grad iznajmljivati za različite potrebe, piše Dnevni list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine od 1. prosinca kreće ‘Advent Wintervill’ i bit će stacioniran ispred Kosače gdje će se nalaziti dio kućica. Osim toga postojat će ‘Market by Wintervill’ koji počinje od 14. prosinca i prostirat će se na Šetalištu, Korzu i Musali. Kao poseban ovogodišnji projekt organizirat ćer se i ‘Magic Wintervill’ koji će biti stacioniran u parku gdje će se upriličiti posebna bajka s klizalištem za djecu odrasle, s više zabavnog sadržaja poput gastronomskih sajmova. U tu svrhu poslužit će 25 kućica koje je Gradska uprava nabavila za raspodjelu zainteresiranima a biti će postavljene na pet lokacija. Svi zainteresirani za ove kućice mogu aplicirati za njihov najam.

Licitacija za kućice

U tom cilju Grad Mostar pozvao je sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme zimskog grada „Winterville by Coca Cola-Market“ koji počinje 14. prosinca. Predviđeno radno vrijeme za ovaj dio ‘Zimskog grada’ je od 11:00 do 22:00 sati, dok je za doček Nove godine (31. 12. 2019.) i 01.01.2020. godine radno vrijeme od 11:00 do 02:00 sata narednog dana, objavljeno je iz Gradske uprave Mostar.

Kako se navodi u pozivu, zakupac kućice morati će poštovati navedeno radno vrijeme i raditi za vrijeme tog radnog vremena. Svako nepoštovanje radnog vremena i zatvaranje kućice u radnom vremenu, daje organizatoru pravo jednostrano raskinuti ugovor, uz zadržavanje uplaćenog iznosa zakupnine. Organizator daje u zakup drvene kućice površina od 4,00 m2 do 6,00 m2 za namjenu prodaje suvenira i rukotvorina i ugostiteljsku ponudu. Ugostiteljska ponuda podrazumijeva tradicionalne proizvode vezane uz božićno-novogodišnje praznike, kao kuhano vino, razne vrste čajeva, prirodne domaće likere, fritule, palačinke i druge slastice, razne vrste kobasica, tople sendviče i ostala jednostavna jela brze prehrane, kao i zdrave hrane. Kućice će imati električnu energiju samo za potrebe rasvjete i u druge svrhe se ne smije koristiti. Zakupac smije koristiti isključivo plin za grijanje i pripremanje hrane, a mora osigurati i vatrogasni aparat.

U skladu sa namjenom zakupac će imati mogućnost korištenja javne površine prema datim tehničkim uvjetima. Zakupcu nije dopušteno na vanjskim površinama ispred kućice postavljati vlastite uređaje i opremu bez odobrenja organizatora. Također, zakupcu nije dopušteno korištenje zvučnika za reproduciranje muzike u dijelu „Winterville-a“ gdje će organizator osigurati prigodnu muziku. Zakupci se moraju pridržavati ugovora koje je sklopio organizator sa sponzorima, o čemu će biti obaviješteni od strane organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuditelj može istaknuti ponude za najviše dvije kućice (zasebno), ali može ostvariti pravo zakupa samo jedne (1) kućice. U slučaju da su dva ponuditelja istakla ponudu za istu kućicu, prednost ima ponuditelj koji je ponudio veću cijenu, navode iz Grada. Određen je minimalni iznos koji mora biti ponuđen, a konačna cijena biti će određena licitacijom. Tako je za suvenire / rukotvorine početni cijena 100,00 KM, za prodaju 300,00 KM a za ugostiteljstvo 500,00 KM.

Rok do petka

Uvid u grafički prilog „WINTEVILLE by Coca Cola – Market“ može se izvršiti svakim danom u vrijeme trajanja poziva u prostorijama Službe za gospodarstvo, u ulici Braće Fejića 51 do 22.11.2019. u vremenu od 11 do 13 sati. Sve informacije mogu se dobiti na telefone 036/505 531 i 036/505 539. Obrazac ponude može se preuzeti na web stranici Grada Mostara i u Centru za usluge građana Grada Mostara, Adema Buća 19, navedeno je iz Grada. Ponuđači su dužni ponudu dostaviti u zatvorenoj koverti adresiranoj na Grad Mostar, na adresu Hrvatskih branitelja broj 2, 88000 Mostar s naznakom „Ponuda za javni poziv „WINTERVILLE 2019““ do petka (22.11.2019.) u 14:00 h.

 

Vezani članci