JELENA DUJMOVIĆ Sretna sam što sam spojila svoje dvije ljubavi, pjevanje i rad s mališanima

Vidi originalni članak

Ovih dana je iz produkcije izašla skladba ”Od Božića do Božića” mlade i talentirane Bugojanke Jelene Dujmović. Tim povodom smo o toj pjesmi, kao i o Jeleninoj ljubavi ka pjevanju razgovarali u studiju Mostarske panorame. ”Pjevam od kada znam za sebe, još kao 5-godišnjakinja sam se ”ugurala” uz sestru na Bugojanski festival ”Djeca pjevaju hitove” i od tada pjesma teče”- kaže Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor glazbe, stihova i aranžmana ove jako emotivne božićne pjesme koja u prvi red stavlja ljubav u obitelji je Dražen Krtalić. Jelena, inače magistra pedagogije, radi u dječjem vrtiću, kaže da je jako sretna jer je uspjela spojiti svoje dvije ljubavi, pjevanje i rad s mališanima kojima svako jutro zapjeva i tako počinje rad. Članica je glazbene skupine ”Mediteran” s kojom uspješno nastupa. S deset godina snimila je prvi promotivni CD s dvije dječje pjesme koje je aranžirao njezin stric Zdravko Dujmović.

” Moji glazbeni uzori su nekadašnja Danijela Martinović, Doris Dragović i starija postava Grupe Magazin. Ipak sam pobornik starijih pjesama koje su imale dušu” – ističe Jelena i dodaje kako joj je posebno ostalo u sjećanju kada ju je Nina Badrić pozvala na pozornicu da skupa otpjevaju ”Čarobno jutro”. Jelena predano radi na glazbenom usavršavanju i uskoro možemo očekivati izlazak iz produkcije kompilacije s 10-tak skladbi.

Intervju možete poslušati na stranicama Mostarske panorame.

Vezani članci