MOGLO BI SE I ODSPAVATI Od sutra bez tropskih vrućina

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura od 26 do 32, na jugu 35 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za četvrtak se prognozira prijepodne sunčano, tijekom poslijepodneva postepeno naoblačenje sa sjeverozapada. Krajem dana kiša se očekuje u Krajini, a tijekom noći u većem dijelu Bosne. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnja temperatura od 14 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 stupnjeva.

U petak bi, prema prognozi FHMZ za naredne dane, trebalo biti oblačno vrijeme s kišom. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 25 stupnjeva.

U subotu, 9. srpnja, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima prijepodne se očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom povremeno, a poslijepodne prestanak padavine i smanjenje naoblake. U ostatku zemlje sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 24, a dnevna od 21 do 26, na jugu do 30 stupnjeva.

U nedjelju, 10. srpnja, sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 29 stupnjeva - priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

Vezani članci