HDZ 1990: Uzalud vam trud svirači

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prvo im se želimo zahvaliti što su prepoznali djelovanje našeg ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Damira Ljubića u njegovom djelovanja na jačanju poljoprivrede kroz financijske poticaje.  On je naime u tri godine dosadašnjeg mandata potpomogao poljoprivredu skoro tri puta više nego što su to ministri iz reda HDZ BiH u 13 godina dosadašnjeg postojanja Federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se tiče lažiranih anketa, ovog vikenda su uspjeli sami sebe prevazići u svom djelovanju organizirajući napad na web stranicu HDZ 1990 s ciljem podešavanja rezultata ankete za člana Predsjedništva iz hrvatskog naroda. Ali, u svom djelovanju su se preračunali i smetnuli da postoje analize u sustavu održavanja web stranice na kojima se vidi odakle su glasovi došli i način kako se "glasalo". Tako pojam lažiranih anketa dobiva puni i jasniji smisao jer je lažiranje ustvari podešavanje rezultata u cilja obmane javnosti.

Ono što nas zabrinjava jeste razina na koju se spušta HDZ BiH u svom djelovanju. Zar je moguće da je želja za vlašću i povrijeđen ponos uspio toliko nadjačati racionalnost i razumnost koji bi trebali krasiti svako ljudsko biće, a naročito predstavnike najugroženijeg naroda u BiH?

Žao nam je što je tako i predlažemo im da se više posvete svom radu, a ne ilegalnim radnjama usmjerenim prema konkurentnim strankama. Mi im zaista nismo krivi što su izgubili povjerenje naroda.

Press služba HDZ 1990

Vezani članci