Ekskluzivno: Dragan Čović za hercegovina.info

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HDZ BiH u svojoj izbornoj strategiji definirao je kako će voditi čistu, futurističku kampanju pozitivno okrenutu prema javnosti i interesima hrvatskog čovjeka, kazao je predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović za naš portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo kazali kako nećemo voditi prljavu kampanju. Vodit ćemo kampanju argumenata, snage poruka i tema. Naši ljudi, naši kandidati pokazat će ako imaju kredibilitet u širenju politike i poruka HDZBiH. To što je Martin Raguž i njegova stranka došla u iskušenje prvi dan da uništava naše plakate i da lijepi svoje plakate na površinu koju smo mi platili to samo govori o njima.

Ono što je važno za nas i našu kampanju je činjenica kako mi ne smijemo odgovoriti istim mjerama. Moramo pokazati da smo drugačiji, bolji i korektniji. Stoga ja pozivam sve naše članove, simpatizere i birače da ne uništavaju plakate bilo koje stranke ili kandidata. Neka prihvate ovo vrijeme kao vrijeme tržišta ideja i stavova. Ja sam siguran u našu izbornu pobjedu i stoga nama ne treba ono što čini HDZ1990 i njihov kandidat Martin Raguž. Nervozu prepuštamo njima, a mi idemo dalje", istaknuo je predsjednik HDZ BiH prof. Dragan Čović za naš portal.

Slike jutros  u središtu Mostara

Vezani članci