Ćevap-izborna sprdačina u BiH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Prije svega SDP a onda i muslimani-Bošnjaci zadali su odlučujući ponovljeni prljavi udarac ćevap-demokraciji u BiH.

Izbor željka Komšića za člana predsjedništva a iz reda hrvatskog naroda je neviđena sprdačina i nikakva slučajnost od proteklih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sva neiskrenost,demokratski primitivizam isplivao je ponovno na tzv. političku scenu od strane muslimanskog naroda te će na ovaj način samo puhati u jedra Miloradu Dodiku u nastojanju da u budućnosti još više učvrsti RS i utaba put i ka neovisnoj republici.

To je tragedija koju muslimani neprepoznaju.

Unutar većine hrvatskog korpusa samo će se ojačati separatizam spram ovakve BiH i potvrditi da ma što tko pričao da je Dragan Čović bio u pravu u pregovorima sa SNSD-om Milorada Dodika.

Martin Raguž večeras tužno konstatira da je ovo sramotan demokratski čin ali je jedan od direktnih sukrivaca što je Kreševska šestorka bila četvorka pa trojka pa dvojka.

Bosansko kokošje sljepilo je nažalost zahvatilo dio hrvatskih kvazi političara.

Jedini izlaz iz ovakve BiH ludnice je totalna izmjena Ustava i formiranje treće federalne jedinice za Hrvate, jer kako kažu kad te netko jedanput prevari neka ga bude stid ali ako te ponovno prevari onda neka tebe bude stid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bosanskom vilajetu nema stida niti ga je ikada bilo i tek će najnaivnijima biti jasno koliko su Hrvati poradi zapadnih interesa izgubili ukidanjem Herceg-Bosne.

Ponovno su nam izabrali kukavičje jaje Željka Komšića, čovjeka ograničenog kapaciteta koji nezna (nesmije) govoriti niti hrvatski jezik,čovjeka koji krije saznanja o ubistvu hrvatskog generala Šantića.

Šteta što Hrvati na ovim izborima nisu odlučili glasovanjima poremetiti tijesan rezultat Izetbegović-Radončić mada je Bakir Izetbegović jedini političar koji je javno pozvao muslimane u medijima da ne glasuju za Komšića nego da izbor za hrvatskog člana predsjedništva prepuste Hrvatima.

Borjana Krišto nije poražena na izborima jer to nema veze sa demokracijom ona je u stvari legalno od strane Hrvata ove izbore dobila.

Srbi i muslimani dobili svoje predsjednike nacionaliste, muslimani tijesno svoga uz velik broj glasova za biznismena čije je podrijetlo imovine nepoznato,a Hrvati ćevap predstavnika. Jad i čemer.

Muslimani i Komšiću neka vas je stid i sram, ovo nije ništa novo od vas. Komšiću nikada nećeš biti dobrodošao na dijelove područja gdje žive Hrvati niti ih možeš legitimno zastupati jer ti si SDP-ov klaun.

David Dudo/posavski-obzor.info

Vezani članci