Budimir: HSP je kroz kampanju pokazao da je istinska snaga Hrvata

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Prisutnima su se obratili kandidat HSP-a BiH za premijera HNŽ-a Živko Budimir, kandidat Hrvatske koalicije HDZ 1990 - HSP BiH za Zastupnički dom FBiH Petar MIlić te ministar za pitanje branitelja u HNŽ-u Albert Šunjić.

"Hrvatska stranka prava u Hercegovačko - neretvanskoj županiji vodi pozitivnu kampanju. Ukazujemo na propuste i namjerne pogreške onih koji su takvim postupcima naštetili hrvatskom narodu, ali nipošto ne igramo prljavo, ne podmećemo, ne iskrivljujemo činjenično stanje, a posebno sam ponosan, i to ću i dalje isticati, što se pravaška mladež kroz cijelu kampanju ponaša dostojanstveno, izdignuvši se iznad međusobno niskih prepucavanja mladeži drugih stranaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša mladež ne lijepi plakate preko tuđih, ne uništava ih, a napose ne sudjeluje u fizičkim obračunima. Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine svakim svojim postupkom odaje da je istinska snaga Hrvata", istaknuo je Budimir.

"Demokratičnost našeg društva ogledat će se u konzumaciji slobode, kako tri suverena naroda, tako i svih građana", istaknuo je Milić u svom govoru koji je najviše usmjerio prema važnosti slobode za hrvatskog čovjeka u Bosni i Hercegovini.

Šunjić je, kako se navodi, govorio o položaju razvojačenih branitelja kojima se danas, prema njegovim riječima, želi oduzeti dostojanstvo.

"Kao ministar za pitanje branitelja u HNŽ-u sam se maksimalno trudio kako bih poboljšao položaj razvojačenih branitelja i stradalnika Domovinskog rata. Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine jedna je od rijetkih hrvatskih stranaka koja nije iznevjerila braniteljsku populaciju i koja će branitelje uvijek isticati kao najveću vrijednost hrvatskog naroda.

Ponosan sam na tu činjenicu, ponosan sam što sam član HSP-a Bosne i Hercegovine, ponosan sam što ćemo zajedno s hrvatskim narodom, nakon 3. listopada i izborne pobjede, izgraditi bolju budućnost za hrvatski narod, za hrvatske branitelje i za hrvatsku mladež", kazao je Šunjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Fena)

Vezani članci