IPAK HAPPY END Djevojka pronašla psa za kojeg je vlasnik nudio BMW. Ona odbija automobil, ali će dobiti drugu nagradu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Boško Milošević iz Veternika u Srbiji nedavno je objavio na Facebooku vijest o nestanku obiteljskog psića imena Bea, pasmine Shih Tzu, a onome tko ga pronađe kao nagradu je ponudio čak i svoj BMW. Danas je na Facebooku objavio sretnu vijest da je Bea pronađena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beu je pronašla djevojka kod koje je bila nekoliko dana. Kada je u medijima vidjela priču o nestalom psu, odlučila je Beu odmah vratiti vlasniku. Dok je bio kod prijatelja, Bošku je zazvonio mobitel.

"Bio sam kod prijatelja kada mi je zazvonio telefon, javila mi se djevojka iz naselja i rekla da je pas kod nje. Ja nisam vjerovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo par minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam je li stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Sjeo sam u automobil i krenuo odmah. Dok sam vozio k njoj, poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom. Odmah kad sam stigao, vidio sam moju Beu, to je bio moj pas", ispričao je Boško za Telegraf.rs, prenosi Index.

Kaže da je djevojka slučajno vidjela Beu dok je šetala i odnijela je kod veterinara, gdje ustanovljeno da kujica ima ozlijeđenu nogu i slomljen nokat. Boško kaže da se djevojka dobro brinula o Bei.

Nije htjela uzeti automobil

Što se tiče nagrade, Boškovog BMW-a, djevojka je nagradu odbila iako je on došao kod nje automobilom i davao joj ključeve.

"Nije željela uzeti automobil, davao sam joj ključeve, nije htjela nikakvu nagradu, ali moram pronaći drugi način da joj se odužim. Odlučio sam joj kupiti psa iste vrste jer se ipak vezala za našu Beu", ispričao je te dodao da su djeca presretna što je Bea vraćena kući.

Vezani članci