Zašto je Ruža Tomašić šokirala hrvatske lijevičarske medijske lopine?

Vidi originalni članak
Ima četnika u Hrvatskoj, kako onda ne u Srbiji. Još uvijek imaju pretenzija na hrvatski teritorij, kažu kao Srbija je Virovitica, Karlovac, Karlobag. Nama nameću krivnju Domovinskog rata, nema isprike, odavanje gdje su nestali, rekla je Ruža Tomašić i šokirala hrvatske medijske lopine.
Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, Ruža Tomašić, šokirala je svojom izjavom (Srbi se moraju riješiti četništva, neki od njih još uvijek imaju pretenzija na hrvatski teritorij) "smeće" od medija, Tportal i komercijalnu RTL televiziju, na kojoj je najbolja novinarka bivša konobarica poznata po golotinji u Big Brotheru, Antonija Blaće.

Odmah se nameće prvo pitanje, čime je to Ruža Tomašić šokirala opskurne hrvatske medije ako je rekla da se Srbija mora riješiti četništva, dakle, fašizma, s obzirom na činjenicu da su u Srbiji na vlasti fašisti?
Naime, zar nije Tomislav Nikolić, inače sudionik fašističke agresije na Hrvatsku, četnik, i to prema vlastitom priznanju? U čemu je onda pogriješila Ruža Tomašić i zašto je toliko šokirala hrvatske lijeve medijske lopine, posebno u kontekstu činjenice da je fašizam u Srbiji rehabilitiran kroz četnički, dakle, fašistički, pokret Draže Mihailovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruža Tomašić nije napala građane Srbije, srpski narod ako hoćete, nego prije svega četničku, zločinačku, ideologiju, ili možda lopovski mediji u Hrvatskoj smatraju da četništvo nije isto što i fašizam?

Neka hrvatska ljevičarska medijska bagra jeste sudjelovala u upropaštavanju i legalnoj pljački hrvatske sirotinje, međutim, sada su pretjerali. Koji su Hrvatski mediji osudili fašističko buncanje patrijaha Srpske pravoslavne crkve Irineja za pravoslavni Božić, koji je jasno u svojim poslanicama uvijeno dao naslutiti kako Srbija ima pretenzija na hrvatski teritorij? Hrvatske lijeve medijske lopine očito su zaboravili fašističko trabunjanje izbezumljenog četničkog vojvode, fašističkog lidera Srbije, Tomislava Nikolića, o srpskom Vukovaru.

Dakle, kada sve to znamo jedno ipak ne znamo. Zašto je Ruža Tomašič šokirala lijeve hrvatske medijske lopove?

portaloko.hr

Vezani članci