Utvrđen identitet Reksija, osumnjičenog za ubojstvo Meksikanke

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... Selene Margarit Graciano Macedo, krajem kolovoza na Marjanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privest će ga čim hrvatska policija dostavi MUP-u Srbije svu potrebnu dokumentaciju. Reksija s ubojstvom Meksikanke povezuje dres nogometnog kluba Milan koji je nađen nedaleko od leša, a u kojem je redovito viđan za vrijeme svog boravka u Splitu.

- Možemo kazati da na slučaju ubojstva Meksikanke i dalje surađujemo s policijama drugih država. Još nemamo informaciju da je netko uhićen, a kada je budemo imali obavijestit ćemo javnost. Moram naglasiti da to nije jedina informacija koja se provjerava, odnosno to je samo jedan od tragova koji su poslani policijama drugih država - rekla je Helena Biočić, službenica za osnose s javnošću MUP-a.

Tajanstveni Reksi u Splitu je boravio od kraja lipnja do druge polovine kolovoza. Po pričanju onih koji su došli u kontakt s njim vozio je Škodu Octaviju karavan novosadskih oznaka, a doznaje se i da novosadska policija još uvijek vrši provjere svih svojih građana koji su ovog ljeta odlazili svojim vozilima u Hrvatsku.

Tijelo Meksikanke pronađeno je 25. kolovoza nekoliko stotina metara od vrha Marjana. Nađena je u pukotini između dvije stijene, bila vezana i prerezanog vrata, a ubojica je tijelo pokrio granama kako bi ga što bolje skrio. Ubijena je tri dana prije kada je i prijavljen njezin nestanak.

Izvor: dalmacijanews.com