U samo tjedan dana u Hrvatskoj nestalo čak 11 osoba!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako piše Tportal, dan ranije nestala je 15-godišnja Natalija Ronjak iz Sesveta koja je otišla iz svoje kuće i nije se vratila. Osim nje, policija traga za Brankom Krišto (30) iz Zagreba. Ona je visoka 174 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu jaknu i crne tajice.

U utorak je iz Ivanca nestao Gordan Kalanjoš (16), a u srijedu njegova vršnjakinja Matea Ded. Ona je visoka 160 centimetara, slabije je tjelesne građe i ima plavu kosu i smeđe oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak, 23. travnja, nestali su Morena Uzelac (16) i Albert Malok (17) sa svojih adresa u Rijeci dok su u Zagrebu nestali Senad Grudić (17) i Karmelina Angelika Kelenc (45).

Od prošloga petak, policija traga za Gabrijelom Moharić (17) koja je nestala treći put u posljednjih nekoliko mjeseci te za Kristijanom Bakinom (20) iz Karlovca.

Policija moli sve građane koji imaju informacije o nestalim osobama da im dojave na broj telefona 192 ili na e-mail adresu nestali@nestali.hr.

Vezani članci