'Stići će vas naša ruka i u Bruxellesu!'

Vidi originalni članak

...ukoliko dođe do izmještanja ili zamjene ploče, javnosti izvjesti o vremenu kad će se to dogoditi kako bi građani mogli javno iskazati svoje slaganje ili neslaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem pitam se u ime svih domoljuba čeka li nas novi „praznik demokracije" u Jasenovcu u režiji premijera Andreja Plenkovića, a pod dirigentskom palicom Predraga Štromara i Milorada Pupovca. Pozivam sve navedene aktere da javno obznane koliku cijenu su ponudili određenim udrugama i istaknutim pojedincima da se javno odreknu starohrvatskog pozdrava „Za dom spremni!", službenog grba jedne od najčasnijih hrvatskih ratnih postrojbi iz Domovinskog rata, legalno izrađene i postavljene spomen ploče, a samim tim i svih vrijednosti proisteklih iz pravednog i obrambenog Domovinskog rata", stoji u piropćenju koje potpisuje glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Ističe i kako očekuje da se javno obznani vrijeme „zamjene ili izmještanja ploče" kako bi građani javno iskazali svoje slaganje ili neslaganje. "Bježanje od javnosti, kao nedavno u Kninu, ne može vječno trajati. Znajući kako navedeni akteri neće nazočiti ovoj priredbi parafrazirat ću stih Marka Perkovića Thompsona: „Stići će vas naša ruka i u Bruxellesu!"", poručuje se u priopćenju glavnog tajnika HSP AS Pere Ćorića.

Vezani članci