REZULTATI ANKETE Miroslav Škoro potukao konkurenciju!

Vidi originalni članak

Portal Hercegovina.info posljednja je dva dana provodio anketu u kojoj smo naše čitatelje pitali kome bi dali svoj glas na predstojećim hrvatskim predsjedničkim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na veliki broj glasačkog tijela u Bosni i Hercegovini, koje također izravno odlučuje o tome hoćemo li u budućnosti u susjednoj Hrvatskoj gledati predsjednika ili predsjednicu, javnost je s nestrpljenjem iščekivala rezultate ovog istraživanja među čitateljima našeg portala.

U najvećoj anketi provedenoj u bh. medijima po ovom pitanju, više od 50% čitatelja svoj glas bi dalo Miroslavu Škori (njih čak 53%) dok bi njih 34% glasovalo za Kolindu Grabar-Kitarović.

Simpatije čitatelja još su pridobili Zoran Milanović (6%), Mislav Kolakušić (3%) te Ivan Pernar i Katarina Peović (2%). 

U utrku za Pantovčak ulazi 11 kandidata: Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Ivan Pernar, Dejan Kovač, Dalija Orešković, Dario Juričan, Nedjeljko Babić, Anto Đapić i Katarina Peović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biračka mjesta u Bosni i Hercegovini biti će otvorena u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništva Republike Hrvatske u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Livnu i Vitezu.

Vezani članci