RAZGOVOR SA SINOM IZ ATENE "Tata oprosti jer sam zeznuo. Možda je ovo zadnji put da se čujemo"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Robert Žigak, otac mladića koji je uhićen zajedno sa stotinjak huligana iz redova Bad Blue Boysa koji su sudjelovali u neredima u Grčkoj, a u kojima je ubijen navijač AEK-a, danas je dao izjavu za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepričao je razgovor sa sinom koji je noćas prebačen u zatvor kod Atene. Kaže da mu je sin rekao da je u zatvoru dobio prijetnje smrću, donosi Index.

"Tata, ja odavde živ neću izaći'"

"Oko 13:59 pogledao sam na telefon, nazvao me sin iz zatvora, 21 godinu star. Inače smiren dečko i prvi put u životu vidio sam da je postao uznemiren. Rekao je: 'Tata, ja odavde živ neću izaći'", rekao je Žigak.

"Stavili su me u zatvor s AEK-ovim ubojicama", citirao je Žigak svog sina. Kaže da mu je sin rekao da su ga odmah po dolasku u zatvor okružili i pokretom ruku pokazivali da će mu odrezati glavu.

"Ovo je možda zadnji put da se čujemo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govore: 'Nećeš jutro dočekati, bit ćeš silovan, ubit ćemo te.' U tom smislu je tekao razgovor", rekao je Žigak.

"Oprosti, znaš da sam zeznuo i da je ovo možda zadnji put da se čujemo", citirao je sinovu izjavu otac pritvorenog navijača.

"Očekujemo, nadamo se da će hrvatska diplomacija učiniti sve, a i vjerujemo da čini kako bi se poradilo na sigurnosti hrvatskih državljana u Grčkoj. To je u ovom trenutku najbitnije", rekao je odvjetnik i pravni savjetnik roditelja uhućenih navijača Mario Medak.

POGLEDAJTE VIDEO

Policija analizira mobitele Boysa

Podsjetimo, grčka policija još uvijek nije otkrila tko je ubojica 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa. Kako javljaju grčki mediji, krenula je analiza mobitela uhićenih Boysa.

Vezani članci