PRIVEDEN KUHAR U DUBROVNIKU Osumnjičen za samozadovoljavanje pred sedmogodišnjom djevojčicom u hotelu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhićen, lišen slobode i priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku slovenski državljanin, kuhar J.P. (31) iz Domžala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to Dubrovačkom vjesniku glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda, istražni sudac Pero Miloglav, navodeći kako je osumnjičenik navedeno kazneno djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske, stare samo 7 godina. Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenski kuhar došao s dijelom obitelji, piše Jutarnji.hr.

Nakon privođenja, sudac istrage je stranom državljaninu, osumnjičenom pedofilu, zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja istog kaznenog djela odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana. Razlog više za određivanje istražnog zatvora jest i činjenica da je, prema podacima iz pravosudnog spisa, uhićeni kuhar za istovrsno kazneno djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravomoćn zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i pol.

Neslužbeno smo doznali kako je slovenski kuhar slijedio malu Poljakinju u WC orebićkog kampa. Tamo je pred djevojčicom masturbirao, što je primijetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhitila i privela u Dubrovnik. Jednako neslužbeno, doznali smo kako je malo nedostajalo da se članovi kuharove obitelji tijekom saslušanja u Istražnom centru s članom obitelji osumnjičenim za silovanje doslovce - fizički obračunaju!

Recimo i to kako prema odredbama Kaznenog zakona Republike Hrvatske osobi koja pred djetetom mlađim od 15 godina čini spolne radnje namijenjene zadovoljavanju vlastite ili tuđe pohote prijeti vremenska kazna u rasponu do tri godine zatvora.

Vezani članci