Popunjene već tri četvrtine mjesta u prvom zrakoplovu za London

Vidi originalni članak
Premda je do tog leta ostalo više od dva tjedna, popunjeno je već gotovo tri četvrtine mjesta u prvom zrakoplovu najveće niskobudžetne europske zrakoplovne kompanije, irskog Ryanaira, koji će u petak, 4. travnja, poletjeti na novoj putničkoj međunarodnoj liniji Osijek - London, čime su čelnici Zračne luke Osijek i Ryanaira vrlo zadovoljni.

- U ovom trenutku, prema našim podatcima, imamo već gotovo 150 prodanih povratnih karata za taj let, a ukupan kapacitet zrakoplova je 189 mjesta. Prema našim informacijama, i ostali zrakoplovi idućih tjedana prilično su dobro popunjeni, što dokazuje da je ova linija bila pun pogodak - zadovoljno kaže Domagoj Marinić, direktor ZL Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, između najvećeg slavonskog i glavnog britanskog grada letjet će jedan od 303 zrakoplova koliko ih Ryanair ima u svojoj bogatoj floti. Riječ je o zrakoplovima tipa Boeing 737-800, kapaciteta 190 sjedećih mjesta, koji će prometovati između Osijeka i londonske zračne luke Stansted koja ima izravnu autobusnu i željezničku vezu s britanskom prijestolnicom. "Pogotovo smo zadovoljni što je to Stansted, koji je puno bolje povezan s Londonom od zračne luke u Lutonu, te sam siguran da će naši sugrađani, kao i stanovnici cijele regije, uživati u ovoj mogućnosti putovanja u London", dodaje direktor. Rezervacije karata za novu liniju moguće su na službenoj internetskoj stranici kompanije, www.ryanair.com.

Petkom će zrakoplov kretati iz Londona rano ujutro u 8.30, a slijetati u Osijeku u 12.00 sati te u London kretati u 12.25 i stizati u 13.55 sati. Ponedjeljkom je polazak iz Londona predviđen u 14.05 sati, a dolazak u Osijek u 17.35. U suprotnom smjeru, pak, avion kreće u 18.30 i u London stiže u 19.30 sati. Trajanje leta nominalno varira zbog jednog sata vremenske razlike između Londona i Osijeka. Najjeftinija karta u jednom smjeru, koju smo pronašli, iznosi 20,79 eura bez aerodromskih pristojbi, a najskuplja je dosegnula oko 85 eura, i to u vrijeme uskrsnih blagdana.

glas-slavonije.hr

Vezani članci