Pomak: Došlo je vrijeme da kažete NE onima koji vas zadnjih 16 godina ponižavaju

Vidi originalni članak
...tepaju vam da ste jedan od temelja postojanja suvremene hrvatske države, pozivaju na sastanke, obećavaju donošenje jedinstvenog zakona o hrvatskim braniteljima kako bi vam navodno popravili položaj u društvu, u koji su vas zajednički ( bilo SDP ili HDZ ) doveli ovih zadnjih 16 godina, vjerujući da ćete ponovo nasjesti na njihova nova/stara obećanja, koja su se nekada zvala Jamstvenim karticama ili Planom 21, a danas Vjerodostojno ili neko drugo obećanje sličnog imena. Došlo je vrijeme da više ne nasjedate na nova/ stara obećanja istih političkih grupacija, koja su vas i dovela u današnju situaciju, gdje vas je preko 35.000 još nezaposlenih ( iako se kunu da ste temelj države ), dnevno vas umire najmanje deset ( prosječno doživljene životne dobi od 50,9 godina ), svaka tri dana jedan od vas se ubije ( najčešće nezadovoljan statusom hrvatskih branitelja u društvu ), tisuće vas ne smije napustiti granice RH kako vas ne bi uhitili zbog navodnih ratnih zločina, a oni na velika vrata vraćaju u vrh stranke čovjeka poznatog po izjavi locirati, identificirati, uhititi, transferirati.

Došlo je vrijeme da kažete NE onima koji vas zadnjih 16 godina ponižavaju i diskreditiraju svojim ponašanjem i svojim odlukama. Na ovim izborima imate izbor koji se zove POMAK ( koalicija HSP, HČSP, ABH i OS ), koaliciju političkih stranaka pravaške i domoljubne orijentacije, okrenute Bogu, domu i obitelji, koja hrvatski domovinski rat i hrvatske branitelje smatra svetinjom, i jamči hrvatskim braniteljima donošenje Ustavnog zakona o hrvatskim braniteljima. POMAK će uz vašu potporu pomaknuti i vratiti Hrvatsku na pravi put, vratiti 30. svibanj, kao Dan državnosti, 25. lipanj, kao Dan neovisnosti, slaviti Oluju i vaše junaštvo, nikome se ne ispričavajući za to. Thompsonova Bojna Čavoglave moći će se slobodno pjevati na svim javnim prostorima od Prevlake do Savudrijske vale, od Savudrijske vale do Iloka . POMAK će uz vašu potporu pokrenuti lustraciju kao preduvjet suočavanja s komunističkom prošlošću, kako bi se napokon rasvijetlila cjelovita istina, i Hrvatska pomaknula iz mraka komunističko-totalitarističke prošlosti u kojoj nas zadnjih 26 godina drže ostaci tog sistema, preobučeni u demokratsko ruho. Kako vaša borba ne bi bila uzaludna POMAK će gospodarskim mjerama zaštiti more, vode, šume i poljoprivredna dobra, koja sadašnji vlastodršci nastoje privatizirati i rasprodati, kako bi ona ostala za nas i naše potomke. Kako bi zaustavili demografsko odumiranje i iseljavanje POMAK će provoditi dugoročnu pronatalitetnu politiku, zakonski zaštiti brak kao zajednicu muškarca i žene, te promicati kulturu života , a ne smrti. Provođenjem ovih mjera, vaša borba , poštovani hrvatski branitelji, napokon će dobiti svoj puni smisao. Ne vjerujte u partijske programe , koji su samo liste želja, u koje ne vjeruju ni oni sami, sjetite se samo Jamstvene kartice i Plana 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada imate izbor , koaliciju POMAK, stranke i ljude koji se nikada nisu ogriješili ni o Hrvatsku ni o hrvatske branitelje. Izađite na izbore i zaokružite listu broj 3, listu koja vam jamči onakvu Hrvatsku za kakvu ste se i borili u hrvatskom domovinskom ratu.

Vezani članci