FOTO  OPTUŽBE PROTIV CRVENOG KRIŽA 'Tone hrane i robe leže u skladištu, radnici sve to trpaju u svoje aute'

Vidi originalni članak
Novak svakodnevno, sudeći po fotografijama na toj društvenoj mreži, s velikim brojem drugih volontera pomaže u poplavama opustošenom području županjske Posavine, a povodom aktualnih prepucavanja na relaciji Crveni križ - lokalne vlasti Gunje, na svom je Facebook profilu objavio fotografije skladišta za koje on tvrdi da su snimljene u skladištu Crvenog križa u Županji i koje dokazuju "nesposobnost i pokvarenost humanitaraca". Nije poznato kada su fotografije snimljene, piše jutarnji.hr

- Ovo je Crveni križ koji drži robu. Ima ovdje, Bože sačuvaj, hrane za bebe i ostale, hrane za životinje, pelena da Županja može pet godina podijeliti bebama besplatno, a sve leži u skladištu. A nakon 17 sati dolazi radnici sa svojim vozilima i trpaju u svoje aute - napisao je Novak uz priložene fotografije tona robe, hrane i ostalih potrepština koje čame u skladištu dok stradali Posavci optužuju kako ništa od humanitarne pomoći do njih nije stiglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Novak tvrdi, ne samo da zaposlenici Crvenog križa dijele pomoć među sobom, već čak i tjeraju ljude koji dolaze tražiti pomoć.

Vezani članci