Natječaj: 500 stipendija od 7.000 kuna za Hrvate izvan RH

Vidi originalni članak
...- 500 stipendija za akademsku godinu 2017./18., od čega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini.

Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 10 mjeseci u mjesečnom iznosu od 700,00 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti-pripadnici hrvatskoga naroda izvan Republike Hrvatske, koji su upisani u statusu redovnoga studenta na javnim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U odnosu na prošle Natječaje, ove godine je prvi put uvedena i prijava elektroničkim putem.

Prijava za dodjelu stipendija obavezno se podnosi u elektroničkom i papirnatom obliku. Nakon što se e-prijavni obrazac konačno preda i spremi putem računalnoga sustava, dostupnoga putem poveznice, potrebno ga je ispisati i vlastoručno potpisati te zajedno s ostalom traženom dokumentacijom u papirnatom obliku, dostaviti preporučeno poštom na adresu:

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska
s naznakom:
"za Natječaj za dodjelu stipendija studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske - za akademsku godinu 2017./2018."

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je od 29. prosinca 2017. do 29. siječnja 2018. godine.

Prijave dostavljene nakon roka za podnošenje prijava, nepotpune prijave ili prijave koje sadrže odstupanja ili dijelove koji nisu u skladu s Natječajem i potrebnom Natječajnom dokumentacijom, prijave koje nisu popunjene u odgovarajućem e-prijavnom obrascu putem računalnoga sustava te su podnesene na drugi način suprotno tekstu Natječaja, neće se razmatrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatne informacije vezane uz podnošenje prijave možete dobiti radnim danom u vremenu od 10.00 do 15.00 sati na brojevima telefona: +3851/6444-657, +3851/6444-692 ili putem elektroničke poruke na adresi: stipendije@hrvatiizvanrh.hr.

Cjelovit tekst Natječaja i e-prijavni obrazac možete pronaći na poveznici.

Vezani članci