NAPADI NA ŽENE 28-godišnjak osumnjičen za pokušaje ubojstva dvije ženske osobe u Splitu

Hina
Vidi originalni članak

Splitska policija izvijestila je u nedjelju da je za pokušaje ubojstva osumnjičila 28-godišnjaka koji je u subotu u Splitu u razmaku od pola sata fizički napao dvije žene, od kojih je jednu teško ozlijedio, te će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je, kako se navodi u priopćenju, dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela 'Pokušaj ubojstva' 52-godišnjakinje i 40-godišnjakinje. Sumnjiči ga se da je jučer u ugostiteljskom objektu na plaži Firule, oko 7:15 sati s leđa, bocom u glavu udario 52-godišnjakinju, a kad je pala na tlo, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat.

Osumnjičila ga je i da je zatim, oko 7:45 sati, u ulici Antuna Branka Šimića u Splitu s leđa, više puta, kamenom u glavu udario 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tući šakama po glavi.

Nakon pružene liječničke pomoći, utvrđeno je kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge, navodi se u policijskom priopćenju.

Snimka nadzornih kamera kod ugostiteljskog objekta prikazuje muškaraca kako udara ženu bocom po glavi, ruši na stube i nastavlja tući. U drugom slučaju, koji su također snimile kamere, muškarac je nasrnuo na mlađu ženu s leđa a udarao ju je rukama dok se ona pokušavala obraniti i zatim je bacio na tlo, piše Hina. 

Napadač (28) navodno u dosjeu ima niz nedjela, od krađa i razbojništava do prisile i nedozvoljenog držanja oružja, a za njim od ranije traga zagrebačka policija.

Vezani članci