KRIVAC NESREĆE NA AUTOCESTI A1 Vozač auta mađarskih tablica vozio brzo, više ozlijeđenih osoba su navodno Egipćani

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Vozač automobila mađarskih oznaka zbog nepropisne je vožnje noćas udario u ogradu te skrivio prometnu nesreću u kojoj su, na autoceste A1 kod Netretića, poginule tri, a ozlijeđeno je 12 osoba, izvijestilo je u subotu karlovačko Županijsko državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom je utvrđeno da se vozač s mađarskim registarskim oznakama kretao prema sjeveru, a udarivši u ogradu vozilo se zanijelo i prešlo na suprotnu traku autoceste koja vodi prema jugu te frontalno udarilo u automobil hrvatskih oznaka koji se kretao prema Rijeci te su u njemu smrtno stradali 48-godišnji vozač i njegova 47-godišnja putnica.

U vozilu mađarskih oznaka stradao je jedan putnik čiji identitet nije utvrđen.

Županijskog državno odvjetništvo u Karlovcu je naložilo obdukciju smrtno stradalih te se utvrđuju sve okolnosti nesreće i identiteti sudionika.

Ravnateljica Opće bolnice Karlovac Ivana Kovačić rekla je da su u automobilu hrvatskih registracija smrtno stradali roditelji maloljetnog dječaka dovezenog u bolnicu s teškim ozljedama. Dodala je i da ostali ozlijeđeni dovedeni u tu ustanovu nisu u životnoj opasnosti te je precizirala da je jedna osoba podvrgnuta operaciji bedrene kosti. Kazala je i kako su glavnina ozlijeđenih stranci, navodno egipatskog državljanstva.

Šestero ozlijeđenih je prevezeno u karlovačku bolnicu, a ostali u bolnice u Ogulinu, Rijeci i Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkom i riječkom KBC-u te u ogulinskoj bolnici nisu željeli davati informacije o stanju ozlijeđenih. 

Promet na autocesti A1 između čvora Novigrad na Dobri i čvora Karlovac u smjeru juga je normaliziran nešto prije 9 sati i odvija se bez teškoća, javila je Policijska uprava karlovačka.

Vezani članci