Ivo Josipović - nova politička opcija

Vidi originalni članak

Dan 15. veljače 2015. bit će upamćen i kao dan u kojem je hrvatskom narodu, nakon petnaest godina razočarenja i tjeskobe, vraćen nacionalni ponos, osmijeh i suze radosnice. Poruke koje je odaslala nova predsjednica Republike Hrvatske u prvi plan stavljaju hrvatsko zajedništvo i domoljublje koje je izraslo iz Domovinskog rata zahvaljujući prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu i hrvatskim braniteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, nije bila dio jugokomunističkih političkih struktura i cijela inauguracija je odisala političkom i narodnom demokracijom u kojoj nije bilo prostora za političke poruke iz vremena jednoumlja, totalitarizma, ideološke podobnosti i nadasve kršenja vjerskih i nacionalnih prava hrvatskog naroda.
Mi branitelji oboljeli od PTSP-a smo duboko uvjereni kako se 15. veljače 2015. mržnja prema svemu što je hrvatsko i domoljubno u samo jednom danu zamijenila beskrajnom ljubavlju velike većine hrvatskog naroda prema svojoj Domovini.
Naravno, ovakav povijesni i politički obrat nije po volji onih političkih snaga koje su željele obnovu crvene Hrvatske i uspostavu nove pravednosti. Na samoj inauguraciji, koju je izravno prenosila Hrvatska televizija, moglo se vidjeti kako su Goran Radman i Elizabeta Gojan pokušavali na svaki mogući način svesti inauguraciju na razinu nacionalne patologije, najavljujući na taj način kako će u razdoblju koje slijedi Hrvatska radiotelevizija zagađivati nacionalni prostor i držati narod u lošem raspoloženju bez vjere i nade u bolju budućnost.
Dr. Ivo Josipović i njegovi sljedbenici već sada najavljuju utemeljenje nove stare političke opcije koja će okupiti pristaše i simpatizere crvene Hrvatske. Već sada je vidljivo kako u Republici Hrvatskoj Vesna Pusić (HNS), Ivo Jelušić (SDP), Drago Prgomet (HDZ) i hrvatski ministar branitelja, Fred Matić, sudjeluju u izravnoj pripremi nove političke opcije u Republici Hrvatskoj.

Ono što nas zanima jest tko će biti sljedbenici Ive Josipovića u Bosni i Hercegovini. Hoće li to biti profesor Mile Lasić (i njegovi istomišljenici na hrvatskom Sveučilištu u Mostaru), koji je izravno dao potporu Ivi Josipoviću na proteklim predsjedničkim izborima u RH, te hoće li to biti i one društvene organizacije koje dobivaju sredstva iz proračuna iz Republike Hrvatske preko Ureda Vlade RH za Hrvate izvan Domovine kojim upravlja Darija Krstičević.

Prema našim saznanjima, veliku potporu i ugled dr. Ivo Josipović ima i među onim političkim silnicama u Bosni i Hercegovini kojima nije u interesu otkrivanje istine o zločinima i progonima hrvatskog naroda proizišlim iz ZAVNOH-a i polidbiroa Komunističke partije koji u Bosni i Hercegovini imaju razmjere genocida nad hrvatskim narodom.
Isto tako, dr. Ivo Josipović ima potporu i patera Ivana Tolja, koji kontrolira i usmjerava informacije preko Večernjeg lista, kojeg se sjećamo kao jednog od utemeljitelja Nove hrvatske inicijative i koji svoju političku i medijsku infrastrukturu gradi s onim ljudima koji se protive uspostavi Trećeg entiteta ili obnovi Hrvatske Republike Herceg-Bosne kao jamca hrvatske jednakopravnosti, suverenosti i konstitutivnosti u Bosni i Hercegovini. Sama manifestacija „Večernjakov pečat" je propala ideja politike regije, obnove bratstva i jedinstva i apsolutno je bila uperena protiv politike čistih računa u BiH na prostoru jugozapadnog Balkana.
Dr. Ivo Josipović će zasigurno imati i potporu i od onih zaplotnjačkih krugova koji su planirali i pakirali hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj udruženi zločinački pothvat kao političko sredstvo za obračun sa svim onim snagama koje su proizišle iz Domovinskog rata, a koje su oni konspirativno nazvali projektom „detuđmanizacije".

Svima je danas jasno kako se dr. Franjo Tuđman zalagao za rušenje jednopartijskog sustava u bivšoj Jugoslaviji, za pravo svakog naroda na samoodređenje, za uvođenje višestranačja, slobodu govora i euroatlantske integracije. Sljedbenici „detuđmanizacije" u biti svih ovih petnaest godina prikrivaju zločine koje je provodila Komunistička partija, vrlo vješto koristeći medije i kadrove koji su pripremani iz te iste Komunističke partije.
U konačnici, mi branitelji oboljeli od PTSP-a smatramo kako će pravi put dr. Ive Josipovića u biti okupiti sve one političke snage koje se protive lustracijskom zakonu i otkrivanju svih zločina koji su počinjeni za vrijeme vladavine Komunističke partije Jugoslavije.

Napomena: Zahvaljujemo se gđi Kolindi Grabar Kitarović na odabiru pjesme za otvaranje svečanosti inauguracije, „Ljubim te do bola", u izvedbi velike Radojke Šverko , koja je u nama ponovno probudila snažnu emociju prema Domovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a
KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA

 

Vezani članci