Eksploziji u stanu prethodilo ubojstvo žene

Vidi originalni članak

Eksplozija se dogodila jučer oko 14.15. U prostoriji stana u kojoj se ona dogodila pronađen je onesviješteni 49-godišnji muškarac, dok je u drugoj prostoriji pronađeno tijelo 64-godišnje žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom koji je slijedio nakon gašenja vatre uzrokovane eksplozijom utvrđeno je da je žena usmrćena hladnim oružjem, navode iz policije, a prema neslužbenim informacijama riječ je o sjekiri.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u karlovačku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život, nastale u eksploziji. Ravnatelj bolnice dr. Ervin Jančić izjavio je za Hinu da je pacijent živ, ali pod sveobuhvatnim mjerama intenzivnog liječenja.

Na mjestu događaja očevid je vodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a danas će se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti očevid nastaviti uz nazočnost vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Stradali su bračni par Bajac, doznaje se. Zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Goran Franković potvrdio je Hini da su, osim stana obitelji Bajac, uništeni krovište i strop, a velika je šteta i u nekoliko ostalih stanova u toj stoljetnoj katnici iz dijela grada koji je pod zaštitom konzervatora.

Hina

Vezani članci