DALMACIJA U PLAMENU: Vozači bježe u suprotnom smjeru po autocesti

Vidi originalni članak
...izvijestio je u ponedjeljak nešto prije 16 sati Hrvatski autoklub (HAK), a fotografije s tog mjesta koji su objavili pojedini mediji pokazuju da su neki vozači svojim automobilima bježali od dima u suprotnom smjeru.

Nekoliko portala objavilo je fotografiju s mjesta događaja, koju im je poslao jedan od vozača, te prenose izjavu jednog od vozača koji je svjedočio tom događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ništa ne javlja na radiju ni na informacijama o prometu. Sad čekamo na izlaz u kontra smjeru", javio je čovjek s autoceste od Pirovca prema Benkovcu u smjeru Benkovca, prenosi Hina.

Veliki broj požara zahvatio je danas Dalamaciju, ugrožene su kuće, a s vatrenom stihijom se bore mještani i vatrogasci. Vlasti sumnjaju da su neki od ovih požara podmetnuti.

HAK navodi da je od 11.30 sati zatvorena i državna cesta DC27 Benkovac-Stankovci, u Pristegu. Zbog požara zatvorene su ŽC6051 Perušić Benkovački-Kolarina i lokalna cesta Vrana-Ceranje.

Kolona na naplati Zadar II duga oko 7,5 kilometara, na naplati Benkovac (u smjeru Splita) oko 4 kilometra, a na naplati Pirovac (u smjeru Zagreba) oko 5 kilometara, na izlazu Šibenik u smjeru sjevera kolona je oko 2 km.

Vezani članci