SJAJNA PRILIKA ZA POSAO Valamar stiže u BiH

Avaz.ba
Vidi originalni članak

Predstavnici vodeće hrvatske turističke kompanije, ujedno i najvećeg poslodavca u hrvatskom turizmu, Valamar Riviere stižu u Bosnu i Hercegovinu predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u kompaniji koja je prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavala čak 7 tisuća ljudi. Ovo je sjajna prilika za sve one koje zanima rad u turizmu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valamar će tako u utorak, 21. siječnja u Čapljini (Služba za zapošljavanje na adresi Ante Starčevića 4) s početkom u 10 sati predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u kompaniji, a istog dana u 13 sati predstavnici Valamar Riviere stižu i u Ljubuški (Gradska vijećnica na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3).

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu predstavit će se i u Mostaru (Služba za zapošljavanje na adresi Ulica Kralja Tvrtka 19) u srijedu, 22. siječnja, u 10 sati, te u 13 sati istog dana u Širokom Brijegu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tomislava 1).

Dan kasnije, u četvrtak, 23. siječnja slijedi predstavljanje u Tomislavgradu (dvorana Općinske vijećnice na adresi Mijata Tomića bb) s početkom u 10 sati, a potom i u Livnu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tvrtka 1) u 13 sati.

Valamar je prvi uveo 'Valamar jamstvo' kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati.

Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svim radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena je nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u 2019. godini. Valamar također osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike, a na raspolaganju su im i brojni drugi benefiti - posebne pogodnosti poput popusta na proizvode i usluge kod partnera.

Sve navedeno zasigurno su i razlozi zbog kojih je Valamar prošle godine zauzeo i visoko sedmo mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta na toj ljestvici u odnosu na godinu ranije.

Osim toga, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini.

Vezani članci