Predsjednik M.T. Abraham grupe, Amir Gross Kabiri dolazi u Mostar

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Izraelsko-kineski konzorcij M.T. Abraham Group poslao je službeni prijedlog za zakup mostarskog Aluminija. U priopćenju su najavili kako će 1. ožujka u 20 sati u Mostaru biti održana otvorena sjednica na kojoj će nazočiti predsjednik M.T. Abraham grupe, Amir Gross Kabiri radi razgovora o primjedbama Vlade u vezi s predloženom prijedlogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeni poziv M.T. Abraham grupe prenosimo u cijelosti bez uredničkih intervencija.

"M.T. Abraham grupacija i njeni međunarodni partneri inženjerska tvrtka China Machinery Engineering (CMEC) i China Nonferrous Metal Industry's Foreign Engineering and Construction Co (NFC) zajednički su nastojali zajedno s povezanim vlastima na svim razinama u Federaciji da se osigura postojanje mostarskog Aluminija.

Aluminij Mostar

Nakon što je 20. veljače održana 202. sjednica Vlade Federacije Bosne i Hercegovine menadžment i pravni tim "Abraham grupe" će u Mostar doći 28. veljače radi razgovora o primjedbama Vlade u vezi s predloženom ugovorom o leasingu.

Kako smo istaknuli tijekom cijelog pregovaračkog postupka, za radnike Aluminija, vrijeme je od iznimne važnosti i oni se mole za brzo i stabilno rješenje. Stoga će gosp. Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham grupe održati otvorenu sjednicu 1. ožujka u 20 sati u Mostaru, kako bi se omogućilo radnicima da postave bilo kakva pitanja te će biti upoznati sa najnovijim stajalištem Grupe s posljednjim dogovorima oko ugovora o leasingu.

 "Abraham grupacija" i njeni partneri spremni su odmah započeti provođenje strateškog plana prema predloženom sporazumu.

Vezani članci