Zukan Helez u Bugojnu slupao službeni Audi A4!?

Vidi originalni članak

... Bugojnu, gdje inače živi, potvrđeno je za Dnevni Avaz iz više izvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helez koji je, kako isti list doznaje, bio u društvu prijatelja Halila Ugarka, prema tvrdnjama svjedoka, nalazio se za upravljačem u trenutku kada je velikom brzinom udario u crvenu Renault Lagunu koja je stajala na semaforu.

Nesreća se desila u kasnim satima. Svjedoci ove prometne nesreće tvrde da se Helez uspio nagoditi s mladim vozačem Renaulta kako ne bi zvao policiju. No, na službenom automobilu u vlasništvu Ministarstva za pitanje branitelja pričinjena je veća materijalna šteta, pa je završio na servisu.

- Više ljudi je vidjelo da je Helez momku platio određenu sumu da ne zove policiju, nakon čega je Helezov Audi A4 odvučen u jednu mehaničarsku radnju na popravak. Na taj način sve je zataškano. Međutim, postoje snimci ovog udesa.

Jedan je momak sve slikao mobitelom. Uskoro će se sve razotkriti - kaže izvor Dnevnog avaza iz Bugojna, koji zbog straha od ministrove osvete nije želio da mu spominjemo ime. Povodom ovog najnovijeg incidenta u režiji federalnog ministra za pitanje branitelja Zukana Heleza, pokušali smo kontaktirati i njega, ali nije odgovarao na pozive iz Dnevnog avaza.

Vezani članci