Više od 50 građana pomoglo policiji: Policija steže obruč oko ubojice

Vidi originalni članak

Nakon pisanja Večernjeg lista podnesen je prijedlog za izuzumanje vozila koje su svjedoci na dan ubojstva Lane Bijedić vidjeli u blizini mjesta zločina, a koje je policija danonoćno motrila već nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema saznanjima, ovo bi mogao biti ključni tjedan koji bi mogao dati neke odgovore vezane za ubojstvo 19-godišnje Mostarke, ali i svih drugih detalja koje policija i istražitelji danonoćno istražuju posljednjih dana.

Očekuju se rezultati vještačenja Lanina mobitela.

Nedugo prije ubojstva Lana je deaktivirala svoj Facebook profil, a ono što cijelu priču dodatno čini misterioznom je i oporuka koju je napisala još u siječnju.

Budući da se i Lanin laptop nalazi na vještačenju uskoro bi se moglo saznati postoji li u bilješkama neki detalj koji bi pomogao istrazi.

Večernji list još je prošlog tjedna detaljno rekonstuirao slučaj ubojstva, odnosno Lanin izlazak iz kuće u Sjevernom logoru u 11 sati, zatim dolazak u Čapljinu na autobusni kolodvor. U 12.10 Lana je snimljena kod benzinske crpke kako prolazi pješice, a u 13.30 bila je na kružnom toku u Zvirovićima. Sve je izvjesnije da je ranije postojao dogovor s nekim jer se Lana često zaustavljala i osvrtala oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznajemo da se više od 50 osoba javilo policiji s informacijama o ovom slučaju, a tako se ipostavilo da postoji automobil koji policija motri 24 sata na dan.