Upoznali su se putem Facebooka i isplanirali ubojstvo supruga

Vidi originalni članak
Kako neslužbeno doznajemo, nakon što su dali iskaz policiji, o ubojstvu Nedeljkina supruga Ivice K. (41) nisu više prozborili ni riječi.

Međutim, u opširnom iskazu koji su dali na policiji, istražiteljima su objasnili kako su se upoznali i isplanirali okrutno ubojstvo. Nakon što su stupili u kontakt putem Facebooka, navodno je upravo Nedeljka K. bila ta koja je supruga nagovorila da Matu O. primi u kuću kao radnika koji će mu pomagati dok traju radovi u šumi. On je Nedeljkinu ponudu objeručke prihvatio i ubrzo je ušao u život peteročlane obitelji iz vrbovečke Dubrave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od godinu dana živio je s njima i besplatno pomagao Ivici K. Mati O. u tom je trenutku takva situacija odgovarala, s obzirom na to da nije imao gdje stanovati. Roditelji su ga se odrekli još kao malenog dječaka i život je proveo uglavnom u udomiteljskim obiteljima, baveći se raznim poslovima.

Iako je tijelo Ivice K. u bunaru pronađeno u raspadnutom stanju, sumnja se da je bio mrtav već nakon udaraca sjekirom u glavu. Međutim, ubojice su u Ivicu K. ispalili još nekoliko hitaca iz plinskog pištolja te su ga izboli nožem. Nakon toga bacili su ga u bunar. Uhićeni su godinu i pol nakon toga jer je zvjerski čin netko prijavio policiji.

vecernji list

Vezani članci