Uhvaćeni krijumčari opojnih droga na međunarodnim graničnom prijelazu u Metkoviću!

Vidi originalni članak
...Nova Sela pristupilo je teretno vozilo makedonskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji državljanin Makedonije.
Tijekom granične kontrole suradnjom policijskih službenika Postaje granične policije Metković i djelatnika Carine u vozilu je pronađena putna torba u kojoj su se nalazila dva pvc paketa oblijepljena folijom. Zbog sumnje u krijumčarenje opojnim drogama od Županijskog suda u Dubrovniku zatražen je nalog za pretragu.

Obavljenom pretragom teretnog vozila droga je pronađena samo u putnoj torbi, a radi se o dva paketa sa ukupno 2,1 kg marihuane.
Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Metković u utorak, 24. lipnja osobnim automobilom BiH nacionalnih oznaka pristupio je 20-godišnji državljanin BiH.

Suradnjom policijskih službenika Postaje granične policije Metković i djelatnika Carine u automobilu je pronađena pvc vrećica sa ukupno 25 grama marihuane.

Pronađena droga je oduzeta, a državljanin BiH prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.,

portaloko.hr

Vezani članci