Uhićeno pet osoba zbog proizvodnje i prodaje droge

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tijekom vikenda uhićene su osobe čiji su inicijali H.A. (33), A.E. (50), M.A. (26), G.I. (33) i M.A. (32), svi rođeni i nastanjeni u Sarajevu, prenosi portal ''Sarajevo-x''.

Pretresom kuće i automobila H.A. policija je pronašla oko 730 grama opojne droge "amfetamin", određenu sumu novca koja potiče od preprodaje droge, dva mobilna telefona, 32 metka kalibra 7,62 milimetara i četiri metka kalibra 7,65 milimetara, te dva metka kalibra 22 milimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom pretresa stana i drugih objekata koje koristi A.E. policija je pronašla i oduzela oko 836 grama heroina, tri mobilna telefona, digitalnu vagu i 18 metaka kalibra devet milimetara.

Kod M.A. pronađeni su paketići marihuane i "amfetamina", kod G.I. paketići kokaina i "amfetamina", a kod M.A. paketić marihuane i pištolj "CZ", kalibra devet milimetara, sa okvirom i sedam metaka istog kalibra.

Nakon završene kriminalističke obrade H.A. i A.E. su uz službeni izvještaj predati tužitelju Ž/K tužiteljstva u Sarajevu, dok su M.A., G.I. i M.A. pušteni i protiv njih će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Srna

Vezani članci