Ubio se mladić koji je pucao u bivšu djevojku i njezina dečka

Vidi originalni članak
Al će nekom biti vesel susret sa mnom vrlo uskoro. Sad imaš valjanu garanciju za ono što si napravila, imat ćeš pravo vatreno krštenje! - napisao je Goran B. iz Krunoslavlja pokraj Donjeg Miholjca na svom Facebook profilu 26. rujna.

Nepunih mjesec dana poslije zapucao je u bivšu djevojku S. B. (21) iz Mikleuša i njezina dečka te ih teško ranio jučer na cesti između Feričanaca i Orahovice. Dao se u bijeg, a potom je presudio i sebi. Ustrijelio se u dvorištu svojeg doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Koliko god da me povrijedila i prevarila, volim je, napisao je ispod albuma sa šest njezinih fotografija.

- Ne želim misliti na tebe, ne želim te zvati, ne želim ti poruke slati. Želim te vidjeti, a najviše od sveg želim te poljubiti. E, Bože, Bože šta cura sve može da napravi, ja to nikako ne razumijem? - napisao je u srpnju.

- Cura koju najviše volim, koja mi sutra uništava život. Cura koja ti u oči može lagat, plakat, i moraš joj vjerovat. Sutra ću je u oči gledat kak laže pred sudom. Cura koja se odriče svoje ljubavi i sreće zato što joj tata i stric mrze Srbe - napisao je ispod njezine fotografije 14. listopada.

Goran B. ima najmanje tri Facebook-profila, a na svakom su fotografije Slađane B. Prijateljica mu je pod jednom njezinom fotografijom napisala da je opsjednut njome.

- Kako to misliš? - upitao ju je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Pa volim je al kad je ona odustala od svega, a uvijek ima nade, zar ne - napisao je nadalje. Prepiska je to još iz travnja.

Objavio je i fotografiju automatske puške te napisao "zlatko moj...".

Djevojčina obitelj navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti. U djevojku je, govori se, bio ludo zaljubljen.

Ozlijeđeni je par u osječkoj bolnici.

- Djevojka ima teške ozljede lica. Operirana je i diše uz pomoć aparata. Teško je reći je li izvan životne opasnosti. Laboratorijski nalazi za sada su uredni - kazao nam je dr. Josip Ivić iz Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Osijek.

Agencija VLM

Vezani članci