U Posušju počinio samoubojstvo vješanjem

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na području Zapadnohercegovačke županije za protekla 24 sata evidentirana je jedna lakša prometna nezgoda.

E. M. (28) i J. M. (28), obje iz Banovića, jučer su u Ljubuškom zatečene u prosjačenju. Iste su privedene u službene prostorije PU Ljubuški gdje su im, nakon provedene prekršajne obrade, uručeni prekršajni nalozi.

PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu o krađi registarskih pločica s motornog vozila marke „Nissan“. Prema navodima iz prijave vozilo se nalazilo parkirano u mjestu Klobuk a krađa je počinjena u neutvrđeno vrijeme, unatrag nekoliko dana. Policijski službenici poduzimaju potrebne izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu da je nepoznati počinitelj, u neutvrđeno vrijeme, nepoznatim sredstvom polio 30 čokota vinove loze, u vinogradu koji se nalazi u mjestu Donji Radišići. Izvršenim očevidom utvrđeno je da je 30 čokota, koji se nalaze u zapadnom dijelu vinograda, iz nepoznatih razloga sasušeno. Policijski službenici poduzimaju potrebne izvide u cilju utvrđivanja postoje li elementi kaznenog djela, te ukoliko postoje u cilju pronalaska počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Fena)

Vezani članci