U BiH uhvaćeni kradljivci Mercedesa vrijednog 100 000 KM

Vidi originalni članak
Slobode su lišena lica čiji su inicijali D.R. i P.B, oba sa područja Bijeljine, dok je za trećom osobom J.K, s područja grada Banja Luka, raspisana potraga, priopćio je Centar javne sigurnosti Doboj.

Osobu čiji su inicijali D.R. jučer je uhitila Granična policija BiH na prijelazu između Herceg Novog i Trebinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhiženje je obavljeno na osnovu prethodno raspisane potrage. Uhićenu osobu su potom preuzeli pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne sigurnosti Doboj.

U suradnji sa pripadnicima Centra javne sigurnosti Trebinje jučer je u večernjim satima uhićen i P.B.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne sigurnosti Doboj utvrdili su, na osnovu operativnih saznanja i poduzetih istražnih mjera, da postoje osnovi sumnje da su 20. srpnja D.R. i P.B. ukrali vozilo iz kruga gospodarslkog društva "Sanino" na području općine Derventa.

Oni su vozilo prevezli na područje Banja Luke i predali ga trećeprijavljenom licu koje je automobil odvezlo na prikrivenu lokaciju radi dalje preprodaje i pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Dobojski policajci su u suradnji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske locirali i ukradeno vozilo pronašli na području grada Banja Luka. Automobil je nakon toga vraćen vlasniku. Nad dvojicom jučer uhićenih izvršena je kriminalistička obrada, a zatim su predati u nadležnost Okružnog tužiteljstva Doboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trećeprijavljeno lice čiji su inicijali J.K. trenutno je nedostupno i za njim je MUP Republike Srpske raspisalo potragu. Protiv ova tri lica podnesen je izvještaj Okružnom tužiteljstvu Doboj zbog postojanja osnova sumnje da su počinila kazneno djelo teška krađa.

Fena

Vezani članci